Коалиция Левицата! ще участва в извънредните парламентарни избори. В представянето

...
Коалиция Левицата! ще участва в извънредните парламентарни избори. В представянето
Коментари Харесай

Учредиха коалиция „Левицата!“, ще участва на изборите

Коалиция " Левицата! " ще взе участие в изключителните парламентарни избори. В представянето на новата групировка се включиха водачът на " Изправи се БГ " Мая Манолова, Румен Петков - ръководител на политическа партия АБВ, доктор Цветеслава Гълъбова, ръководителят на " Движение 21 " Татяна Дончева, както и Валери Жаблянов и Костадин Паскалев.

България има потребност от мощна, обединена и същинска левица, която да отстои мира и да отбрани същински работещите хора, уязвимите, младите, пенсионери, дребния и междинния бизнес, да пребори бедността и неравенствата. След през вчерашния ден Българска социалистическа партия форсира придвижването си към следващата изборна злополука. Партията е хипнотизирана от демагогията на водача й, сподели Мая Манолова.

 
Десницата се сплотява, полюсът на войната ще взе участие с общи листи на идващите парламентарни избори. Много допустима е коалиция на десни партии – ГЕРБ, " Продължаваме Промяната ", " Демократична България ", които нямат особени угризения да ни въвлекат във война., Другата опция е хартиената коалиция – ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. През нея статуквото и мафията се готвят да си върнат контрола върху страна.
Мая Манолова

Според нея апелите за импийчмънт на президента не са блъф. Това е опит за премахване на последната постоянна институция. На този декор обединената левица е животоспасяваща нужда за България, сподели още Манолова.

Приоритети в работата ще са приходите, цените, противопоставяне на монополите и корупцията. Минималната заплата би трябвало да бъде увеличена неотложно. Тя би трябвало да гони издръжката на живот. Не би трябвало да има българин под прага на беднотия, сподели Манолова и се разгласи за пет на 100 надценка за седем съществени продукта от дребната потребителска кошница, измежду които самун, мляко брашно, месо и яйца. Тя изиска още веднъж да има комисия по проверка, която да се заеме с кражбите в локалната власт.
Татяна Дончева изброи, няколко „ остри потребности “ – от една страна, тежката фрагментация на политическото пространство не дава опция за обикновено ръководство и естествена работа на институциите. Пълноценното политическо посланичество на левите хора също е приоритет. За задачата е необходим управнически потенциал, сподели Дончева.

Политиката не е място за хора, които в този момент стартират да се учат. Съдебната промяна е нужна на българите, а не на Венецианската комисия и съда в Люксембург, нито на Плана за възобновяване, уточни Дончева и добави, че са нужни промени в Конституцията.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР