Коалиция Левицата! представи листата си в 11-МИР Ловеч и проведе

...
Коалиция Левицата! представи листата си в 11-МИР Ловеч и проведе
Коментари Харесай

Доц. Валентин Вацев и Зорница Илиева подкрепиха листата на ЛЕВИЦАТА! за изборите в Ловеч

Коалиция " Левицата! " показа листата си в 11-МИР Ловеч и организира полемика с локални жители от региона. Дискусията беше открита от доктор Румен Петков, лидер на листата и основен редактор на левия уебсайт " Поглед Инфо ", който изрази увереността си, че за запазването на мира, за постигането на обществена правдивост и благополучие на България, е нужно в Народното събрание да има мощен ляв блок. След него приказваха журналистът Симеон Миланов и геополитическите анализатори доцент Валентин Вацев и Зорница Илиева.

Според Симеон Миланов, има напълно действителна заплаха от вкарване на България в спора, както мълчешком към този момент хиляди полски бойци и такива от други европейски страни вземат участие. Той изрази убеждението си, че дихотомията ПП-ДБ против ГЕРБ е неправилна. " Не може Политическа партия да са знак на битката с корупцията, откакто за няколко месеца власт затриха незнайно къде 9 милиарда лв., а ГЕРБ пък били знак на реда, като че ли не помним какъв " ред " постановяваха години наред, рекетирайки бизнеси ", съобщи той. Той акцентира, че през днешния ден вотът не е за такива въпроси, а за мира или войната и сподели, че индикация за " разделното време " са опитите за унищожаване или опозоряване на монументи и войната с историята.

Зорница Илиева приказва за събитията на Балканите и по-точно в Сърбия, Македония и Турция, където се развиват комплицирани политически и интернационалните процеси, които неизбежно ще повлияят на България.

Доцент Валентин Вацев обясни геополитическата обстановка в света, промяната на интернационалния ред и появяването на многополюсния свят, както и по какъв начин ще повлияе това на България. Според него, България се нуждае от мощен ляв блок, тъй като в противоположен случай в действителност ни грози опасност от това да се включим във войната. Той сподели, че Русия не може да бъде победена на бойното поле, а Украйна не може да победи Русия, колкото и да им се желае това на пропагандистите. Доцент Вацев изрази поддръжката си за доктор Румен Петков и Симеон Миланов, тъй като България се нуждае от хора, които са се потвърдили поредно в битката за левите идеали и мира.

Амбицията на доктор Румен Петков е Ловеч и региона да имат локален човек като него в Народното събрание, който освен да ги съставлява, само че и да блокира с всички сили безумните решения за събаряния на монументи, за война, за изпращане на оръжия и за разнообразни обществени опити, навлизащи от Запад.

След изявленията им се получи забавна полемика, в която жители от Ловеч и покрайнината задаваха въпроси на кандидат-депутатите на " Левицата! ", както и на поканените анализатори - доцент Вацев и Зорница Илиева.

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР