Коалиция ЛЕВИЦАТА! постави официално началото си днес и обяви участието

...
Коалиция ЛЕВИЦАТА! постави официално началото си днес и обяви участието
Коментари Харесай

Румен Петков, Мая Манолова, Татяна Дончева и Спас Панчев учредиха коалиция Левицата

Коалиция " ЛЕВИЦАТА! " сложи публично началото си през днешния ден и разгласи присъединяване си в изключителните парламентарни избори

 

Коалиция " ЛЕВИЦАТА! " сложи публично началото си през днешния ден и разгласи присъединяване си в изключителните парламентарни избори.

 

Пред медиите групировката бе показана от главните съдружни сътрудници - водачът на " Изправи се БГ " Мая Манолова, водачът на АБВ Румен Петков, водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева и водачът на Земеделски съюз " Александър Стамболийски " Спас Панчев, както и Валери Жаблянов и Костадин Паскалев.

 

" ЛЕВИЦАТА! " очерта и главните си цели. 

 

Костадин Паскалев акцентира острата нужда от мощна левица за България - обединена и същинска левица, която да отстои мира и да отбрани същински работещите хора, уязвимите, младите, пенсионери, дребния и междинния бизнес, да пребори бедността и неравенствата. След през вчерашния ден Българска социалистическа партия форсира придвижването си към следващата изборна злополука, съобщи той. Коалиция " ЛЕВИЦАТА! " е резултат от разговор в лявото политическо пространство, почнал преди 4 месеца, уточни Паскалев.

 

Българският политически живот е достигал до морално проваляне, съобщи Валери Жаблянов. За нас най-важното е да дадем опция и религия на българските жители, които споделят левите политически полезности, които споделят волята за взаимност през галопиращите цени и инфлационните проблеми. Ние желаеме да дадем опция на всички жители да получат парламентарно посланичество. 

 

Българска социалистическа партия е хипнотизирана от демагогията на водача й, разяснява Мая Манолова. Десницата се сплотява, полюсът на войната ще взе участие с общи листи на идващите парламентарни избори. Много допустима е коалиция на десни партии – ГЕРБ, " Продължаваме Промяната ", " Демократична България ", които нямат особени угризения да ни въвлекат във война. Другата опция е хартиената коалиция – ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. През нея статуквото и мафията се готвят да си върнат контрола върху страна, сподели Манолова. Междувременно апелите за импийчмънт на президента не са блъф, уточни тя и добави, че това е опит за премахване на последната постоянна институция. На този декор обединената левица е животоспасяваща нужда за България, съобщи Мая Манолова.Сред водещите цели в работата на групировката Манолова уточни приходите на жителите, цените, противопоставяне на монополите и корупцията. 

 

Татяна Дончева очерта серия остри потребности, като пълноценното политическо посланичество на левите хора. За задачата е необходим управнически потенциал, сподели Дончева и акцентира, че политиката не е място за хора, които в този момент стартират да се учат. Сред целите Татяна Дончева уточни нуждата от правосъдна промяна, както и промени в конституцията.

 

Д-р Цветеслава Гълъбова също съобщи присъединяване си в коалиция " ЛЕВИЦАТА! " и сподели, че самата тя ще пази концепциите за смяна в областта на опазването на здравето.

 

Румен Петков съобщи, че за пръв път от много време левият гласоподавател през днешния ден има шанса да направи своя избор и да бъде показан институц ионално посредством коалиция " ЛЕВИЦАТА! ". Убедителната отбрана на българския интерес е доста значима. Сред незабавните цели Петков уточни енергетиката и енергийната самостоятелност на България, националната сигурност и прекъсване на контрабандата храни и първични материали във щета на българските производители и на българските жители. Интересът на България за участие в Шенген до момента не е бил предпазен от партиите и страната, уточни той.

" Когато България е подготвена, тогава да влезе в еврозоната, не преди този момент. България към този момент не е енергийно самостоятелна. Престъпление и корупция е, в случай че енергийната диверсификация се заплаща от елементарния българин. Престъпление е и закриването на полицейски ръководства. Не на двойните стандарти ", сподели Петков.

 

Спас Панчев от Българския аграрни национален съюз акцентира, че концепцията на представляваната от него политическа мощ е да бъде дейна част от левицата и изрази убеденост, че " ЛЕВИЦАТА! " ще получи поддръжка.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР