Коалиция Левицата остава заедно за европейските избори и за предсрочни

...
Коалиция Левицата остава заедно за европейските избори и за предсрочни
Коментари Харесай

Левицата остава заедно и на следващи избори

Коалиция " Левицата " остава дружно за европейските избори и за предварителни парламентарни избори. След националната конференция на обединението Костадин Паскалев е удовлетворен, че Левицата има своите представители в локалната власт. Левицата спрямо парламентарните избори в този момент имат към 120 000 гласа, регистрира Паскалев на брифинг пред публицисти.

Левицата се разгласи и за оставка на държавното управление.

Румен Петков съобщи, че е имало атмосфера на общественост и на воля за бъдеще. Местните избори бяха откраднати избори, манипулирани в продължение на месеци, уточни той. " Един достоверен резултат на София и продобиване на локалните избори от Ваня Григорова щеше да смъкна държавното управление и всички, които се опълчиха на Ваня Григорова поддържаха сглобката ", посочи Петков.

На днешното национално съвещание бяха изразени отзиви за консолидация на левите сили в България. Левицата е единствената проведена партия, която се опълчва на настоящия външнополитически гибелен курс за България. Резултатите от изборите за Левицата са задоволително окуражаващи, акцентира от своя страна Валери Жаблянов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР