Коалиция Левицата има дневен ред цени, доходи, държава. Хората имат

...
Коалиция Левицата има дневен ред цени, доходи, държава. Хората имат
Коментари Харесай

Татяна Дончева:Хората имат нужда от стабилна държава

Коалиция „ Левицата " има дневен ред цени, приходи, страна. Хората имат потребност от постоянна страна. Това сподели претендентът за депутат от „ Левицата! " Татяна Дончева в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Сред целите на обединението са битката с картелите и монополите, нелоялната конкуренция, преосмисляне на публичните поръчки, въвеждане на електронните търгове, изчистване на Закон за обществените поръчки, опазване на българските електроенергийни мощности и създаване на нови, спомагателни тласъци за българските производители, изброи тя.

По отношение на механизма за надзор на основния прокурор „ Левицата " счита, че са нужни радикални дейности, свързани с смяна в Конституцията. „ Иначе ние сме в мъртва хватка във връзка с влизането в „ Шенген " и еврозоната, тъй като каквито и критерии да сме изпълнили, те излизат с аргумента, че ние нямаме господство на закона. При това състояние би трябвало да пристъпим към конституционни промени ", съобщи Дончева.

България би трябвало да взе участие във вземането на решения в НАТО и Европейски Съюз по-активно, изключително когато става въпрос за дълготрайни и стратегически такива, съобщи Дончева.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР