Коалиция Изправи се! Мутри вън!“ се обяви за спиране на

...
Коалиция Изправи се! Мутри вън!“ се обяви за спиране на
Коментари Харесай

Хаджигенов и Манолова откликнаха на призива на Нинова, ще се заемат с черните каси на властта

Коалиция „ Изправи се! Мутри вън! “ се разгласи за прекъсване на всички покупко-продажби и концесии от страна на държавното управление . Това съобщи пред „ Хоризонт “ един от съпредседателите ѝ юрист Николай Хаджигенов в коментар на апела на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
„, на Борисов. Това за концесията е окей, а то не е единствено това. Те в този момент до момента в който си заминат до първия ден на Народното събрание, това ще е всеки ден и по 12 часа дневно. Т.е. всичко би трябвало да се спре, освен това “, сподели Хаджигенов.
 Нинова с апел към Слави, Христо Иванов и Манолова: Да спрем проектите на ГЕРБ за Летище София Нинова с апел към Слави, Христо Иванов и Манолова: Да спрем проектите на ГЕРБ за " Летище София "
На утрешното съвещание на Министерски съвет ръководещите се готвят да отсрочат заплащанията на концесионера на Летище „ София “...
Засега от другите две обединения – „ ИТН “ и „ Демократична България “ не са коментирали настояването на Българска социалистическа партия, което желае от тях да излязат с позиция за мораториум по покупко-продажбите, които държавното управление на Борисов прави в последния миг, само че знакови лица от ИТН наподобява.
Според Нинова на следващия ден държавното управление възнамерява да гласоподава да се отсрочат заплащанията на концесионера на Летище София за период от 10 години .
От " Изправи се! Мутри вън! " към този момент са подготвени с планове за решения и имат подготвени законопроекти. Първият план за решение ще бъде за основаването на Комисия по проверката, посочи Мая Манолова на брифинг на площад " Славейков ".
По думите й,
 Знакови лица от партията на Слави Трифонов: Предложението на Нинова не се приема Знакови лица от партията на Слави Трифонов: Предложението на Нинова не се приема
Предложението на Корнелия Нинова от през днешния ден, не се приема. Продължаваме по предварителния ни проект! Това оповести във Facebook Раодстин Вас...
От партията ще създадат и инспекция на националната стратегия за енергийна успеваемост поради получавани сигнали за отклонение на средства в процеса на санирането.
" Българските жители отредиха на " Изправи се! Мутри вън! значимата роля да бъдем парламентарен омбудсман , да бъдем парламентарната група на жителите, по тази причина първите парламентарни планове ще бъдат ориентирани точно към тях, към българските гласоподаватели и за осъществяване на уговорките, които поехме в границите на предизборната акция ", сподели Манолова.
Тя посочи, че ще бъдат тествани и всички решения на Министерския съвет през предходната година за установяване на средства по разнообразни пера, за разнообразни браншове и за разнообразни общини.
" Също по този начин ще проверим огромните публични поръчки. Ще създадем съответни оферти за промени в Закона за публичните поръчки. А също по този начин и концесиите., сподели още Манолова.
 Николай Хаджигенов: Бойко си отиде Николай Хаджигенов: Бойко си отиде
Надяваме се народът да бъде в Народното събрание. Живот и здраве, митингът завърши. Това съобщи в изборното студио по bTV Арман Бабикя...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР