Коалиция Изправи се! Мутри вън! откри националната си предизборна кампания

...
Коалиция Изправи се! Мутри вън! откри националната си предизборна кампания
Коментари Харесай

Изправи се! Мутри вън! откриха предизборната си кампания в Капана

Коалиция " Изправи се! Мутри вън! " откри националната си предизборна акция за идните изключителни парламентарни избори в пловдивския арт квартал Капана - на сцената на Ядрото.

Знаково е, че откриваме националната си акция точно в Пловдив, където преди 136 година българите направиха героизъм, без които България нямаше да бъде същата и нищо нямаше да е същото. Тогава нашите предшественици се изправиха против велики сили, империи, закани. Изправиха против страха, против заплахата от идна война и никой от тях не се огъна и направиха доста мечтаното обединяване, сподели ръководителят на обединението Мая Манолова.

По думите й по този начин се държат хора, които имат обективна идея, и които стоят безкомпромисно и гордо в името на благоденствието на своите сънародници.

Управлението на Борисов докара до едно корумпирано държавно управление в цели три издания, когато милиарди потънаха за некачествена работа с рискови резултати. Дошло е време да се надигнем и да кажем стига. Време е да се надигнем, тъй като ни чака доста работа. Да продължим това, което започнахме в 45-тото Народно заседание. Да осветим всеки ъгъл и всяко чекмедже. Истината да лъсне и тогава доста хора ще имат среща с прокуратурата. Да не се заблуждаваме, не можем да продължим напред и да променим България, в случай че не изгоним дефинитивно мутрите от властта, заключи Мая Манолова.

Отново сме се събрали, с цел да водим борба за свода, правораздаване, народна власт, за господство на закона. Тия простички неща, за които мечтаем цели 32 години, сподели на откриването на акцията Николай Хаджигенов, лидер на листите в Пловдив и София.

Той разясни, че за късия живот на 45 Народно заседание успяхме да покажем, че Народното събрание може да е жив и от него може да има смисъл. Той може да работи, и нещо нечувано у нас, че може да разкрива закононарушения, сподели още Хаджигенов.

От Пловдив започнахме с нашия проект за България и ни провървя, по тази причина взехме решение да стартираме акцията си от Пловдив, сподели втората в листата за Пловдив Мария Капон. От тук са излезли доста министър-председатели, президенти, министри, само че и едни от най-хубавите художници и най-хубавите ни учени и гении. Пловдив е град, който умее да основава, да ражда. Пловдив е пъстър, Пловдив е друг, само че е подобен каквато е и нашата коалиция, Защото ние сме откровени, същински и почтени. Освен да демонтираме властта ние би трябвало да ви покажем и какво можем да съградим, сподели още Мария Капон.

Присъстваха още Арман Бабикян, Татяна Дончева, Димитър Делчев, Валентина Василева-Филаделфевс и останалите водачи на листи на обединението в страната.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР