Коалиция Изправи се! Мутри вън!“ остава в същия формат. Подписахме

...
Коалиция Изправи се! Мутри вън!“ остава в същия формат. Подписахме
Коментари Харесай

Мая Манолова потвърди, че Изправи се! Мутри вън! остава в същия формат

 Коалиция " Изправи се! Мутри вън! “ остава в същия формат. Подписахме съдружно и политическо съглашение за явяване на изборите на 11 юли. Това е печеливш тим, който ще продължи и на тези избори да се бори за доверието на жителите.

Това съобщи ръководителят на коалиция " Изправи се! Мутри вън! “ Мая Манолова на брифинг през днешния ден по отношение на подписаното съглашение за явяване на идните парламентарни избори.

Коалицията включва Гражданска платформа " Изправи се.БГ “ на Манолова, Отровното трио и три партии мандатоносители – Движение 21, Движение България на жителите и Единна национална партия. Утре обединението ще внесе документите за регистрация в ЦИК.

Определихме и нашите цели – дефинитивно разграждане на мафиотския корупционен модел, възобновяване на демокрацията и върховенството на правото, повишение на приходите на българските жители, свободна конкуренция за бизнеса, преизчисляване на пенсиите, чиста и зелена България, добави Манолова.

Тя акцентира, че съотношението в листите за народни представители ще бъде 70 % жители и 30 % партийни претенденти. Не отстъпихме от нито едно от обещанията си пред гласоподавателите. Бяхме дейна парламентарна група, внесохме законопроектите, които обещахме. Направихме Комисия по проверката и отворихме Народното събрание за жители. В идващия парламент ще имаме още по-голяма парламентарна група и ще продължим в същия деен дух, сподели Манолова.

Участваме в обединението и сме създали взаимни отстъпки, които подсигуряват лъчение на здрава парламентарна група. Определили сме ясни цели и рационално систематизиране на позициите в листите, сподели ръководителят на Движение 21 Татяна Дончева.

Арман Бабикян от Отровното трио съобщи, че в основата на обединението са две цивилен сдружения и партии, които поддържат този метод на политика. Това е здрава основа, тъй като жителите са тези, които вземат решение. Ако недоволството на жителите от митинга не е в Народното събрание, хората още веднъж ще излязат на площада. Очакваме да подобрим резултата, сподели той.

Председателят на Движение България на жителите Димитър Делчев акцентира, че има още партии и неправителствени организации, които поддържат обединението. За нас е значимо политическият дневен ред да е положителен и ние да участваме дружно с жителите в идващия парламент, добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР