Коалиция Изправи се БГ! Ние идваме, която е първата поканена

...
Коалиция Изправи се БГ! Ние идваме, която е първата поканена
Коментари Харесай

Изправи се БГ! Ние идваме държат на споразумение с партията на Слави |

Коалиция " Изправи се БГ! Ние идваме ", която е първата поканена от " ИТН " да бъде осведомена със състава на предлаганото държавно управление на следващия ден, ще упорства за съглашение.

Това стана ясно от думите на Арман Бабикян пред Българска национална телевизия.

" Ще желаеме съглашение. Работните ни групи работиха отлично, стигнахме значително на единодушие и е редно тези секторни политики, за които сме се разбрали, да залегнат в съглашение ", акцентира той.

Очакванията на ИБГНИ е да видят в плана на Има Такъв Народ за държавно управление смели и способени хора. Бабикян добави, че обединението няма да предлага кандидатури, тъй като мандатът е на партията на Слави Трифонов и тяхно право е да оферират министри.

И бе безапелационен, че никой не може да ги принуди да замълчат, в случай че някое от имената им се коства неуместно. Бабикян подсети, че неведнъж са заявявали - няма да одобряват влияние от страна на Движение за права и свободи или ГЕРБ и от това няма да правят отстъпка.

" Това е едно от нещата, което държим да бъде обезпечено, и това бихме поискали от всеки ", съобщи Бабикян.

Ако бъде гласуван този кабинет, отговорност за работата му би трябвало да носи излъчилата го партия, разяснява още Арман Бабикян.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР