Коалиция ГЕРБ-СДС внесе необходимите документи и 9999 подписа, с които

...
Коалиция ГЕРБ-СДС внесе необходимите документи и 9999 подписа, с които
Коментари Харесай

Коалицията ГЕРБ-СДС се регистрира в ЦИК за участие в изборите

Коалиция ГЕРБ-СДС внесе нужните документи и 9999 подписа, с които се записва в ЦИК за изключителните парламентарни изборите на 2 април.

Румен Христов - ръководител на Съюз на демократичните сили, разяснява, че потеглят с настройката, с упоритостта и упованията да са първа политическа групировка, както и с вярата разликата сред първия и втория да бъде по-голяма, с цел да се улесни съставянето на държавно управление.

Томислав Дончев - заместник-председател на ГЕРБ, съобщи, че най-важното е България да излезе от циклите на политическа парализа, в които е в последните две години. Политиката да се трансформира не в технология на перманентния скандал, а в това, което би трябвало да бъде обществена среда, която е в положение да създава решения, тъй като България е заобиколена от доста стихии, самата страна е изправена пред рецесии и провокации и има потребност от някой, който да носи отговорност и да взема решения, разяснява Томислав Дончев.

Той бе безапелационен, че ГЕРБ-СДС имат упоритостта и силата да бъдат първи. Да си първи е значимо, тъй като значи, че събираш най-вече поддръжка, което пък значи социална консолидация, мощ да водиш обществото напред. Това е нещо, от което съм уверен, че обществото има потребност, сподели Дончев. Той акцентира, че най-важно е този двугодишен цикъл от политическо безвремие да завърши.

Относно новото обединяване " Продължаваме Промяната - Демократична България " Томислав Дончев означи, че в годините обратно са се изправяли против всевъзможни съперници. Не съм сигурен какъв е броят на партиите в тази коалиция - шест или седем - уверен съм, че сме задоволително мощни от позиция на поддръжка, задоволително рационални, задоволително консолидирани да ги победим, разяснява той. Относно присъединяване на Демократична България в обединението Дончев сподели, че присъединяване на евентуален сътрудник в тази коалиция мощно би затруднило сформирането на държавно управление.

Истинският зложелател е апатията, тъй като политическата незаинтересованост, политическото безучастие ражда чудовища, разяснява Дончев.

Той уточни, че описите " Магнитски " са блестящо доказателство, че ние не умеем да решаваме проблемите си в България като общество, като институции, като правораздавателна система, тъй като, в случай че можехме, в случай че бяхме в положение, нямаше да стигаме до описите " Магнитски ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР