Коалиция ГЕРБ-СДС се регистрира в ЦИК за предстоящите предсрочни парламентарни

...
Коалиция ГЕРБ-СДС се регистрира в ЦИК за предстоящите предсрочни парламентарни
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Политическата шарлатания трябва да спре

Коалиция ГЕРБ-СДС се записва в ЦИК за идните предварителни парламентарни избори на 2 октомври.

По време на предизборната си акция от ГЕРБ ще предложат решения за рецесиите, в които е попаднала България. Това съобщи Томислав Дончев, откакто партията се записва в ЦИК за изборите през октомври.

„ За нас огромната цел е да върнем оптималната част от доверието на българските жители. Ще водим спокойна и рационална акция.За нас е от извънредно значение България да приключи потреблението на политическата шмекерия – да приказваш едно и да правиш друго. Думите в политиката още веднъж би трябвало да имат смисъл”, съобщи той пред публицисти.

В регистрацията участваха заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов, проф. Костадин Ангелов от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, административният секретар на партията Цветомир Паунов, ръководителят на МГЕРБ Георг Георгиев и младежи от партията.

Днес е втори ден за регистрация на партии и обединения за присъединяване в предварителните избори на 2 октомври. Тъй като през вчерашния ден искащи нямаше, през днешния ден ГЕРБ още веднъж е първата партия, която подава документите, както и на предходни избори.

Очаквайте подробности
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР