Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира в Районната избиратена комисия - Благоевград листата

...
Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира в Районната избиратена комисия - Благоевград листата
Коментари Харесай

Андрей Новаков :  „Явяваме се да спечелим изборите и да управляваме след това, защото страната има нужда от стабилност

Коалиция ГЕРБ-СДС записва в Районната избиратена комисия - Благоевград листата си с народни представители за идните парламентарни избори на 2 октомври 2022 година Документите бяха импортирани от регионалния координатор и евродепутат Андрей Новаков и лидера на листата Росен Желязков. Заедно с тях бяха и претендентите за народни представители.
„ ГЕРБ-СДС все още е единствената политическа, записала в РИК цялостна листа. Това демонстрира, че имаме максимален капацитет. Отново лидер на листата е Росен Желазков, министър на превоза в последния кабинет на Борисов. Той имаше поети задължения в региона, които извърши и още веднъж се доверяваме на неговата експертиза ”, разяснява Андрей Новаков пред медиите след регистрацията в РИК. Той показа всички претенденти в листата и съобщи, че е уверен че ГЕРБ ще е водеща мощ в региона. „ Явяваме се да спечелим изборите и да управляваме по-късно, тъй като страната има потребност от непоклатимост. Видяхме какво се случва, когато ГЕРБ не взе участие в управлението- скъпи енергоизточници, висока инфлация, рейсове с емигранти ”, сподели регионалният координатор.
„ Листата на ГЕРБ-СДС за следващ път е консолидирана. В акцията ще заложим на построяването на мостове, а не да чертаем червени линии. Нашата стратегия ще даде отговор на всички щекотливи въпроси и злободневни проблеми. Ще работим с очакванията на хората, а не с техните страхове ”, съобщи лидерът на листата Росен Желязков. По думите му в сегашната тежка обстановка, когато страната е в окото на бурята, ГЕРБ ще бъде нужен фактор за обединяване към националните полезности и цели за благополучие и по-високи приходи.
„ Избирателите търсеха опция, само че не се получи. Хората усещат, че бяха надълбоко манипулирани, като се сътвориха едни знаци, към които построиха митове. Няма да предлагаме други възможности, а ще търсим социална сила, ориентирана към устойчивото развиване ” сподели още лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевградска област.
По мотив строителството на Автомагистрала „ Струма ” Андрей Новаков съобщи, че България е стигнала ново равнище на неуспех, в случай че се наложи да се върнат средствата, усвоени до момента за строителството на автомагистралата.
„ ГЕРБ пое ангажимент трасето да е готово до 2027 година и щяхме да го осъществим, само че след дейностите на екоминистъра в кабинета „ Петков ” това не може да се случи. Ще влезем в доста учебници като неприятен образец по какъв начин общоевропейските ползи станаха пленник на самостоятелни такива ”, разяснява Росен Желязков.

Ето и цялостната листа с претенденти за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС в 1 Многомандатен изборен регион:

Росен Димитров Желязков - правист
Росица Николова Димитрова - инженер
Костадин Томов Стойков – инженер
Георги Иванов Георгиев - управител
Александър Иванов Мацурев - икономист
Венцислав Костадинов Гърменов - инженер
Костадинка Георгиева Богданова - юрист
Румен Гълъбинов Гълъбинов – финансист
Тодор Стоянов Гюрев - бизнесмен
Мартин Петров Златарски - студент по фармация
Илия Филипов Сидеров - възпитател
Любомир Валентинов Павлов - бизнесмен
Мариела Георгиева Весалова - възпитател
Андрей Емилов Миладинов - лекар
Силвия Бойкова Велчева - възпитател
Петранка Стоянова Щерева - лингвист
Славчо Костадинов Месов - шеф на компания
Божидар Иванов Радевски - еколог
Ралица Василева Петкова - аграрни производител
Георги Василев Великов - бизнесмен
Станислав Олегов Стоев - доктор по физическо образование
Стефан Апостолов Апостолов - финансист

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР