Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си в 24 РИК – Район

...
Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си в 24 РИК – Район
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС регистрира листата си в 24 МИР, водач е Рая Назарян

Коалиция ГЕРБ-СДС записва листата си в 24 РИК – Район " Сердика ". Водач на листата в 24 МИР – София е Рая Назарян. Тя бе съпроводена от регионалния координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, както и от претенденти за народни представители, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Току-що регистрирахме листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 24 МИР. Съставът на нашата листата е уравновесен сред политици с опит и специалисти във всяка една от областите. Намерили сме баланс и сред по-младите фрагменти и по-опитните ", сподели Назарян, като посочи, че са заложили и на салдото в съотношението мъже и дами в листата.

На въпроса по какъв начин се усеща след гласуваното й доверие да бъде лидер на листата, тя отговори: " Доверието във всеки един лидер е най-голямо. Отговорността е голяма. Смятам да оправдая тези упования. "

Назарян, обаче, добави, че постоянно работим като екип, като един, без значение кой на кое място е. " Имаме единни цели и направления. За нас тази акция е извънредно значима. Влизаме с цялостната убеденост и подготвеност след тези избори да сложим завършек на политическата рецесия, която в последните три години трансформира България в една слаба страна, с нестабилни държавни управления и фрагментирано обществото. Явяваме се, с цел да спечелим със сериозна преднина, без значение от това кой ще бъде втория ", съобщи тя.

Очакванията на ГЕРБ в 24 МИР са да удвоят резултата си от предходните избори. " Да запишем сериозен резултат, да възвърнем разговора сред жителите и политиците, който беше нарушен последните години. ГЕРБ постоянно е била покрай хората, ние сме търсени и сме отговаряли на техните потребности и упования, и в този момент ще продължаваме да го вършим, тъй като те разчитат на нас и ние ще бъдем там ", добави още Назарян.

На въпроса на БГНЕС какви ще бъдат техните цели, тя уточни " възобновяване на нормалността, на стабилността на страната, на чувството за сигурност, за доверие в институциите ". " За това, че политиците са там, с цел да си правят работата, че те разполагат с нужния опит, с нужната експертиза и могат да изведат страната от рецесиите във всеки един бранш и да бъдем пълновръстен член на Европейския съюз, на НАТО, да влезем в Шенген с цялостната мощ и България да има място, което заслужава ", сподели още Назарян.

БГНЕС напомня, че 24 МИР – София обгръща регионите " Възраждане ", " Искър ", " Кремиковци ", " Оборище ", " Подуяне ", " Сердика ", " Слатина " и " Средец ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР