Коалиция ГЕРБ-СДС Пазарджик регистрира листата си в РИК за участие

...
Коалиция ГЕРБ-СДС Пазарджик регистрира листата си в РИК за участие
Коментари Харесай

Коалиция ГЕРБ-СДС Пазарджик регистрира листата си в РИК за у...

Коалиция ГЕРБ-СДС Пазарджик записва листата си в РИК за присъединяване в
изборите през днешния ден в ранния следобяд. Както стана ясно преди дни, лидер на листата за 13 МИР-Пазарджик още веднъж ще бъде Екатерина Захариева. Тя, дружно с регионалният координатор на ГЕРБ Найден Шопов, доктор Лозана Василева, инж. Валери Вълков, доктор Илиян Траянов и Малина Консулова-Златева участваха и записаха листата на
коалиция ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за присъединяване в идните две в едно - парламентарни
и президентски избори.
ГЕРБ се явява още веднъж с цялостна листа от 18 претенденти. Листата е отчасти актуализирана по отношение на предния път с 5 нови лица. В нея са намерили място потвърдени специалисти в разнородни области и лица ползващи се с огромно публично утвърждение. Седем дами и единадесет мъже, измежду които трима лекари, четирима адвокати, икономисти, бизнесмени, инженери и педагози ще бъдат претенденти за народни представители.
За следващ път, с изключение на към този момент познати имена с богат политически и експертен опит, е гласувано доверие и на перспективни младежи. Младите хора в ГЕРБ безспорно имат своето дойстойно място в дейната политика. Тяхното приобщаване и все по-отчетливо включване е израз на последователност и демонстрира образно, че са ценени.
Екатерина Захариева разяснява, че по-различното при идната акция ще е това, че за жалост от ден на ден български жители усещат това, за което ГЕРБ предупреждаваха, а точно, че страната е хвърлена в безпорядък.
“Гражданите видяха, че по този начин наречените “партии на промяната”, към този момент в два Народното събрание не пожелаха да постъпят отговорно и да сформират постоянен кабинет в настоящ парламент, в който да се вземат значимите за българските жители решения”, разяснява още Захариева.
В умозаключение Екатерина Захариева изрази убеденост, че гласоподавателите за следващ път ще гласоподават доверие на коалиция ГЕРБ-СДС, тъй като това е единствената политическа мощ, която може и знае по какъв начин да постави ред в този безпорядък.

Ето и цялостния лист с претендентите за народни представители от коалиция
ГЕРБ и Съюз на демократичните сили:
1. Екатерина Захариева - правист
2. Найден Шопов - икономист
3. Димитър Гечев - икономист
4. Валери Вълков - строителен инженер
5. доктор Лозана Василева - лекар по стопанска система
6. Стефан Мирев - правист
7. Валентина Кайтазова - възпитател
8. доктор Илиян Траянов - доктор
9. Стоян Вълков - бизнесмен
10. Малина Консулова-Златева - юрист
11. Петър Спасов - софтуерен експерт
12. доктор Георги Дойчев - доктор
13. Димитър Балабанов - енергетик
14. Лидия Панайотова - икономист
15. доктор Мария Шопова-Кънчева - доктор
16. Красимира Пейчева - икономист
17. Стоил Малинов - юрист
18. Борис Димитров - финансист
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР