Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Пазарджик с официално

...
Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Пазарджик с официално
Коментари Харесай

Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Пазарджик

Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си акция в Пазарджик с публично показване на листата с претенденти за народни представители.

На събитието участваха членове и симпатизанти, пристигнали особено да уважат мотива. Водачът на листата Екатерина Захариева се обърна към присъстващите симпатизанти с убеденост, че ГЕРБ още веднъж да бъде първа политическа мощ.

“Гарантираме, че в границите на година можем да въведем напълно електронно обслужване. Ще организираме тематични трудови тържища, в които български работодатели ще могат да предложат работа на сънародниците ни в чужбина”, сподели Захариева.

По отношение на област Пазарджик Екатерина Захариева пое ангажимент да работи за възстановяване на ВиК инфраструктурата. В региона на опазването на здравето тя сподели, че ще бъдат обезпечени мобилни екипи от най-хубави експерти, които ще посещават дребните обитаеми места и хората там могат да получат достъп до висококвалифицирана здравна помощ. Тя пожела триумф на претендентите за депутати от област Пазарджик и
триумф на коалиция ГЕРБ-СДС на идните парламентарни избори.

Откриването на акцията продължи с представянето на всички участници в листата.

Областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов (втори в листата) увери, че като представител на бизнесмените в Пазарджик ще работи за естественото развиване на бизнеса освен в района, само че и в страната. “В Пазарджик е належащо да има индустриална зона, където да намерят реализация младежите. Ще има опция за развиване на положителни експерти, за нови работни места в разнообразни браншове на икономиката”, сподели също Шопов.

По традиция бе отслужен молебен и водосвет в църквата „ Света Богородица “ в Пазарджик.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР