Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания с официално представяне на

...
Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания с официално представяне на
Коментари Харесай

Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания

Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си акция с публично показване на листата с претенденти за народни представители. На събитието участваха членове и симпатизанти, пристигнали особено да уважат мотива.

Водачът на листата Екатерина Захариева се обърна към присъстващите симпатизанти с убеденост, че ГЕРБ още веднъж да бъде първа политическа мощ. Тя маркира избрани моменти от предизборната стратегия. По думите й ще бъдат основани условия за по-добро административно обслужване на жителите и бизнеса.

" Гарантираме, че в границите на година можем да въведем напълно електронно обслужване. Ще поемем за една година половината междинна заплата на сънародниците, ни които се върнат в страната в места, където междинната заплата е по-ниска от тази в страната. Ще организираме тематични трудови тържища, в които български работодатели ще могат да предложат работа на сънародниците ни в чужбина ", сподели Захариева.

По отношение на област Пазарджик Екатерина Захариева пое ангажимент да работи за възстановяване на ВиК инфраструктурата.

" Осигуряване на положително водоснабдяване и канализация в дребните обитаеми места, където това е проблем. Ще работя за решаването му ", разяснява Екатерина Захариева.

В региона на опазването на здравето тя сподели, че ще бъдат обезпечени мобилни екипи от най-хубави експерти, които ще посещават дребните обитаеми места и хората там могат да получат достъп до висококвалифицирана здравна помощ. Тя пожела триумф на претендентите за депутати от област Пазарджик и триумф на коалиция ГЕРБ-СДС на идните парламентарни избори. Откриването на акцията продължи с представянето на всички участници в листата. Те имаха опция да кажат за какво са избрали да бъдат част от нея и какви са целите, по които ще работят.

Областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов, който е и втори в листата сподели, че като представител на бизнесмените в Пазарджик, ще работи за естественото развиване на бизнеса освен в района, само че и в страната.

" В Пазарджик е належащо да има индустриална зона, където да намерят реализация младежите. Ще има опция за развиване на положителни експерти, за нови работни места в разнообразни браншове на стопанската система ", сподели също Шопов.

Той също пожела триумф на идните избори на ГЕРБ и претендентите за депутати от района.

Всички претенденти за народни представители от 13 Пазарджишки МИР обществено своята показаха своята мотивация да бъдат част от обществено-политическия живот на страната. Те се сплотиха към концепцията да работят още по-активно за това региона и страната ни да продължат да се развиват и за напред. По традиция бе отслужен молебен и водосвет в църквата " Света Богородица " в Пазарджик.

Екатерина Захариева е родом от Пазарджик, приключила е Езиковата гимназия в гр. Пазарджик и е квалифициран правист от Пловдивския университет. През 2012 година е назначена за основен секретар на президента Росен Плевнелиев. От 2013 година е заместител министър-председател и министър на районното развиване и благоустройство в състава на служебното държавно управление на Марин Райков. С президентски декрет на 29 май 2013 година президентът Росен Плевнелиев назначава Екатерина Захариева за шеф на кабинета на Държавния глава. От 6 август до 7 ноември 2014 година е още веднъж е заместител министър-председател и министър на районното развиване и на капиталовото планиране в състава на служебното държавно управление на Георги Близнашки. На 12 декември 2015 година става министър на правораздаването във второто държавно управление на премиера Борисов. От 4 април 2017 година е назначена за заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на външните работи в третия кабинет на Бойко Борисов
Екипът й в Министерство на външните работи провежда първото сполучливо Българско председателство на Съвета на Европейския съюз, като върна високо в дневния ред на Съюза тематиката с европейската интеграция на Западните Балкани след 15-годишна пауза. Екатерина Захариева защитаваше националните ни ползи в основни моменти, като да вземем за пример разискването на преговорната рамка за Република Северна Македания и зловредните дейности на непознати служби и дипломати в националната ни сигурност.

Коалиция ГЕРБ-СДС ще се яви на изборите на 11 април с бюлетина номер 5

Агитационен материал на ГЕРБ-СДС

Купуването и продаването на гласове е закононарушение
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР