Коалиция ГЕРБ - СДС избра Варна за закриване на предизборната

...
Коалиция ГЕРБ - СДС избра Варна за закриване на предизборната
Коментари Харесай

Лидерът на ЕНП Манфред Вебер от Варна: Европа очаква ГЕРБ и СДС да ни дадат отново стабилна България

Коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили избра Варна за закриване на предизборната си акция. Лидерът на Европейската Народна партия Манфред Вебер дойде в морската столица особено за грандиозното събитие. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и ръководителя на ЕНП бяха посрещнати от препълнената зала в Двореца на спорта и културата със мощни възгласи и овации.

„ Щастлив съм да съм тук в тази цялостна зала “, съобщи Манфред Вебер. И акцентира, че ГЕРБ и Съюз на демократичните сили имат доста другари в Европа и ЕНП. „ Основният мотив, на който ние наблягахме е, че до момента в който държавното управление на Борисов беше на власт, България беше мощна, постоянна, с планове и пътища, само че в този момент виждаме тъкмо противоположното -  неустойчивост и инфлация. Затова имаме потребност от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, с цел да ни го дадат още веднъж “, акцентира Вебер.

Той описа, че през днешния ден е разгледал Варна и спортната ѝ зала, издигната с европейски средства. Посочи, че в този момент европейските пари не могат да се употребяват, тъй като България две години е без устойчиво държавно управление. „ 6 милиарда ви чакат за попречване на последствията от COVID-19, те би трябвало да бъдат вложени в страната ви “, уточни Манфред Вебер.

„ Всички ние би трябвало да си зададем въпроса в какъв свят желаеме да живеем на следващия ден и да изберем свободата “, акцентира Вебер. Той обаче бе безапелационен, че на фона на  борбата с икономическата рецесия и инфлацията не би трябвало да се не помни казусът с миграцията. Лидерът на ЕНП изрече признателност на граничарите, които пазят българската граница, която е външна за Европейски Съюз.

„ В България за последните 2 години хората 5 пъти бяха призовани да гласоподават. Демокрация не значи да вършим толкоз пъти избори, до момента в който получим стремежи резултат и този, който ни харесва. Означава да има постоянен кабинет. Именно това направи Бойко Борисов, който по време на ръководството си се ползваше с доверието на хората. Затова, идете да гласувате и дайте гласа си за бъдещето на децата си “, съобщи в края Вебер.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР