Коалиция ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ имаме обща законодателна програма за дейността

...
Коалиция ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ имаме обща законодателна програма за дейността
Коментари Харесай

Росен Желязков ще е председател на 49-ото НС, шефът на правната комисия - от ПП-ДБ

Коалиция ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ имаме обща законодателна стратегия за активността на Народното събрание. Това разгласи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

" Разбрахме се дружно, че ръководител на Народното събрание ще бъде Росен Желязков ", уточни тя.

" Опитваме се да създадем, тъй че да има работещо Народно събрание, знаете, че това зависи от мандатоносителя въпреки всичко ", съобщи Лена Бориславова от Политическа партия в коридорите на Народното събрание преди срещата.

" Разговаряме за Шенген, Еврозоната, правосъдната промяна, КПКОНПИ, диалозите не престават, виждате, не става за един ден ", сподели още Бориславова.

" Продължаваме със законодателната стратегия, през днешния ден се надяваме да я приключим. Ще би трябвало да обсъдим още веднъж въпроса с ръководителя на Народно събрание - ние продължаваме да настояваме за ротационния принцип ". Това съобщи акад. Николай Денков от " Продължаваме промяната ", който оглавява работната група по договарянията за цели страна на ПП-ДБ.

Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС съобщи, че " диалозите сред двете групи - на ГЕРБ-СДС и на ПП-ДБ в частта " правни екипи " не престават. Трябва ни още малко време, с цел да уточним значими елементи - в случай че през днешния ден стигнем до единодушие, то медиите и обществото ще бъдат осведомени ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР