Коалиция „БСП за България в Хасково откри предизборната си кампания

...
Коалиция „БСП за България в Хасково откри предизборната си кампания
Коментари Харесай

БСП-Хасково откри предизборната си кампания заедно с жителите на общината

Коалиция „ Българска социалистическа партия за България " в Хасково откри предизборната си акция за локалния избор на 27 октомври. Събитието се състоя пред художествена изложба „ Форум ".

„ За мен е чест и отговорност да бъда претендент за кмет на община Хасково, съобщи претендентът за кмет Коста Стоев. " Хасково, обичам те " е моят лозунг и това не е прочувствен израз, а клетва пред жителите на Хасково ", акцентира Стоев. Той означи, че ще работи за решаването на главните проблеми на общината - ниските приходи, неприятното качество на водата и водопроводната мрежа, бездомните кучета и разрушените улици, високите локални налози и забравените села. Стоев акцентира, че планува основаване на нова Северна индустриална зона сред Хасково и Димитровград, включване на летище Узунджово, понижение и освобождение на вложителите от локални налози и такси.

„ За страдание у нас за политиката се приказва като за борба, за битка, за пердах ". Това сподели в Хасково националният представител и член на ИБ на Българска социалистическа партия Крум Зарков. По думите му някои хора се пробват да ни кажат, че изборите нямат значение, че някой различен към този момент се е схванал кой ще е идващият кмет на Хасково. „ Те бъркат. Защото истината, е че зад Коста Стоев ще застанат освен БСП-Хасково единни, освен Народно събрание на Българска социалистическа партия, освен ИБ и парламентарната група на Българска социалистическа партия, само че и всеки либерален жител, който не се е отказал от мисълта, че родният му град и на следващия ден ще бъде място за живеене ", уточни Крум Зарков. Той благодари за смелостта на кандитатите да се изправят против една нездравословна система. Зарков уточни, че Коста Стоев, с почтен и здрав екип в общинския съвет, ще направи доста за Хасково. „ Но преди този момент те имат потребност от вас, помогнете им ", прикани жителите Крум Зарков.

„ Днес политиката е превърната в средство, посредством което някои стопански кръгове целят реализирането на избрани корпоративни ползи, а не би трябвало да е по този начин. Тя би трябвало да е средство за основаване на заслужен живот на жителите на нашия град ". Това съобщи ръководителят на общинската организация на социалистите в Хасково и претендент за общински консултант Камен Тодоров. Той насочи апел към жителите: „ Бъдете дружно с нас през идващия месец, с цел да се случи смяната в Хасково ".

„ Приоритет за обединението в града ще бъдат младежите, намаляването на данъчната тежест за обезпечени фамилии с три деца, увеличение на еднократната помощ за новородено ", акцентира Богдан Кирилов, член на ИБ на МО към Българска социалистическа партия и номер 3 в листата на общинските съветници.На откриването участваха още зам.-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева, народните представители Смиляна Нитова, Виолета Желева, ръководителят на регионалния съвет на Българска социалистическа партия Емилия Масларова, симпатизанти и жители.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР