Коалиция БСП за България“ регистрира листата си във Втори многомандатен

...
Коалиция БСП за България“ регистрира листата си във Втори многомандатен
Коментари Харесай

Инж. Петър Кънев: БСП е постоянна и последователна в посланията си

Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ записва листата си във Втори многомандатен изборен регион – Бургас за идните парламентарни избори. Документите за регистрация бяха импортирани в Районната избирателнакомисия в морския град от лидера инж. Петър Кънев, Станимир Баев, втори в листата, Чанко Мирчев, който заема четвърта позиция и Анелия Вичева, която е на пето място.Те бяха придружавани от регионалния ръководител на социалистите в морския град Стойко Танков и общинския водач Живко Господинов.

„ Мисля, че ще реализираме триумфът, който сме си поискали – най-малко двама народни представители, дай боже и повече “, предвижда след регистрацията инж. Петър Кънев

Той осведоми, че посланията, които левицата ще насочи към гласоподавателите по време на предизборната си акция са обичайни за една остаряла, систематична лява партия – мир поради обстановката в Украйна и в Европа изобщо, благополучие, тъй като като лява партия Българска социалистическа партия постоянно е разчитала на увеличение на приходите и напредък - нещата, които са съвременни. Тези цели бяха признати на съвещания на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

„ Стабилен тим сме. Смятаме да водим една положителна акция “, беше безапелационен инж. Кънев.

Пълната листа на обединението:

Водач още веднъж ще е Петър Кънев, а след него заставаСтанимир Баев, зам. шеф на Математическа гимназия и третото място е заТодор Байчев, правист.

Чанко Мирчев, Управител на Транспортна болница ще е четвърти, а пета -Анелия Вичева, преподавател. На шесто място е политологътАспарух Иванов.Димитър Желев, инженер - връзки е седми, а осмото място е заИбрахим Мустафа, икономист. Мария Пахова, финансист е девета, а десети е Румен Николов, инженер-еколог и икономистът Руси Русев е 11-ти. 23-ма са претендентите за народни представители. Сред тях има и млади фрагменти.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР