Коалиция „За да останат хора в България“ призовава гражданите да

...
Коалиция „За да останат хора в България“ призовава гражданите да
Коментари Харесай

Коалиция „За да останат хора в България“: Подкрепете промяната на плана за управление на Национален парк Пирин

Коалиция „За да останат хора в България“ приканва жителите да поддържат смяната на проекта за ръководство на Национален парк Пирин. „Приканваме всички фенове на планината, зимните спортове и ските да поддържат смяната на проекта за ръководство на Национален парк Пирин, с което да стартират процедурите за построяването на втора кабина в ски център Банско“, съ споделя в известие на обединението.

„Срамно, обидно и тъпо е от 10 години всяко държавно управление да се поддава на екологичния рекет на три фамилии грантаджии. Блокирани са стотици планове из цялата страна. Щетите се мерят в стотици милиони. Особено гневна е войната против развиването на Югозападна България, планинските райони, вторият кабинков въжен превоз в Банско, автомагистрала Струма. Подкрепете хората от Банско, с цел да съумеят да се преборят със зеления октопод, сраснал се с страната. И да спрем лъжите и операциите на зелените и на швейцарската офшорка WWF“, написа още в съобщшението на „За да останат хора в България“.

Който желае, може да поддържа смяната на проекта, като изпрати приложеното писмо на следните мейли:

[email protected]

[email protected]

До: Министерство на околната среда и водите

Становище

Подкрепям препоръчаната от Министерство на околната среда и водите смяна на настоящия проект за ръководство на Национален парк Пирин, посредством която ще се даде опция да стартират процедурите по изгражаднето на по този начин нужната втора кабина в ски зона Банско.

Подкрепил:

Име……………………….

Дата:………………………
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР