Коалициата между ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, а вече и ДПС е невъзможна.

...
Коалициата между ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, а вече и ДПС е невъзможна.
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: Имаме абсурдна коалиция между ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, а вече и ДПС

Коалициата сред ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, а към този момент и Движение за права и свободи е невъзможна. Тя няма да донесе нищо положително на страната ни. Това съобщи по Българска национална телевизия ръководителят на съдружния съвет на „ Левицата “ Костадин Паскалев. Единственото решение съгласно него са нови избори.

„ Имаме неуместна коалиция сред ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, а към този момент и Движение за права и свободи, която няма да донесе нищо положително на България. Станахме очевидци на разрушаването на публичния морал. Избирателите на ГЕРБ се чудят по какъв начин ще поддържат държавно управление с фигури от ПП-ДБ. Избирателите на ПП-ДБ се чудят по какъв начин ще ръководят с държавно управление, подкрепено от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Аз желая някой да ми подсигурява справедливостта. Не считам, че това ще са Бойко Борисов и Делян Пеевски “, съобщи Паскалев.

 

 Снимка: БГНЕС

По думите му основният прокурор Иван Гешев има информация за изпълнителната, а евентуално и за законодателната власт. Той разказа част от политическите дейности като „ курбан “.

Курбан се дава Делян Добрев, курбан се дава държавната администрация, курбан се дава Министерски съвет. Кой яде курбана – не е ясно. Очевидно е, че в последна сметка един от консуматорите ще е Делян Пеевски. Въпросът е за какво и кой. Отговорът е в зависимостите. Хора, правили закононарушения в наличието си във властта, са подвластни и се опасяват да не бъде разкрито това, което са правили. Това ги кара да се преценяват с други фактори. Кои са те? Очевидно е, че Гешев има избрана информация за изпълнителната власт, евентуално и за законодателната власт. Със сигурност и поради правосъдната система, затова той е зложелател който би трябвало да бъде заменен. Никой не желае да изважда България от Европейски Съюз и НАТО. Всички партии без една сега са евроатлантически, различен е въпросът какво е отношението им към войната “, сподели Паскалев.

Етикети: ГЕРБ-СДСДПСкоалицияПП-ДБ
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР