Коафьорът на звездите Венелин Кондаков определено е от мъжете, които

...
Коафьорът на звездите Венелин Кондаков определено е от мъжете, които
Коментари Харесай

Венелин Кондаков се изфука, глези се с революционен метод за разкрасяване

Коафьорът на звездите Венелин Кондаков несъмнено е от мъжете, които се грижат за себе си. Инфлуенсърът показа на стори в Instagram, че си е отдели време за себе си, в което се е погрижил за лицето си.

Кондаков разкри, че се е подложил на процедура, за която се изисква взимане на кръв, която се пречиства, а по-късно експерт я поставя в лицето. 

Виж още: " Съвременните мъже не могат да вземат решения ": Пам Веледис за проблемите на мощния пол

Става въпрос за плазмотерапия, която е е революционен, различен способ в медицината, който се ползва от 2009г. Накратко методът предствалява взимане на кръв от пациента, след което тя се обработва по специфичен метод. Полученият материал е мощно обогатен и се инжектира в мечтаната зона. В множеството случаи тази терапия се употребява при разнообразни пострадвания, травми и забързва възобновяване при разнообразни контузии. Кондаков обаче написа, че употребява лечението за по-красива кожа.

Виж още: Петър и Радина от " Един за различен " и едни от най-яките дестинации, на които са били

Кондаков рядко споделя за сходни процедури, като наличието му е главно към работата му в салона за хубост и пътешествията му с Ина Гаярди. Двамата последно бяха в Париж за 14 февруари.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР