Ко-водещият на The View Съни Хостин спори с медицинския кореспондент

...
Ко-водещият на The View Съни Хостин спори с медицинския кореспондент
Коментари Харесай

Медицинският експерт на ABC News се сблъсква с водещия на `View` относно спонтанните аборти: `Определено не е бебе` на два месеца

Ко-водещият на " The View " Съни Хостин спори с медицинския сътрудник на ABC News Dr. Дженифър Аштън в петък по сензитивните тематики за бременността и спонтанните аборти и какво съставлява бебето в очите на някои майки против научната общественост.

Хостин твърди, че тя и доста дами считат, че импровизиран аборт значи загуба на бебе, до момента в който доктор Аштън прикани науката да упорства, че спонтанните аборти при започване на бременността „ несъмнено не са бебе “ и в избран миг даже не са „ плод “.

Разговорът се организира по време на полемика по отношение на неотдавнашното решение на Върховния съд на Алабама, че човешките ембриони са деца съгласно закона по отношение на непозволените искове за гибел.

Ко-водещият на „ The View “ Съни Хостин спори с медицинския сътрудник на ABC News доктор Дженифър Аштън за това дали дамите изнасят бебета или просто скупчвания на кафези.

Оспорвайки решението на съда по време на епизода на дневното токшоу, Аштън разказа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР