Ко-водещият на The View“ Съни Хостин се отприщи на прокурора

...
Ко-водещият на The View“ Съни Хостин се отприщи на прокурора
Коментари Харесай

Ко-водещият на `The View` се кара на Фани Уилис и Нейтън Уейд за романтика на работното място: `Глупаво нещо, което трябва да направите`

Ко-водещият на „ The View “ Съни Хостин се отприщи на прокурора на окръг Фултън Фани Уилис и някогашния й другар Нейтън Уейд за застрашаване на наказателното гонене на някогашния президент Тръмп в Джорджия в четвъртък, потвърждавайки, че романсите на работното място са " професионално самоубийство ".

" Мисля, че това беше една от най-големите непредизвикани неточности съвсем в историята на нашата нация. Нямате служебна спекулация, когато самата ни народна власт е застрашена, и можете да извършите нещо с цел да предотвратим прекосяването му през ръба ", сподели Хостин. „ Беше неуместно, неуместно нещо. “

Уилис и Уейд бяха упрекнати в „ неправилна “ спекулация от съобвиняемите по делото за интервенция на Тръмп в изборите в Джорджия. В последна сметка Уейд подаде оставка, с цел да може Уилис да продължи да преследва значимия случай.

Ко-водещата Алиса Фара Грифин се съгласи с Хостин и сподели, че в никакъв случай не е излизала на среща на работното си място от боязън, че всичко може да свърши зле.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР