Ко-водещият на The View Алиса Фара Грифин призна, че бившият

...
Ко-водещият на The View Алиса Фара Грифин призна, че бившият
Коментари Харесай

Съдомакинът на `View` признава Тръмп за присъствието на погребението на офицер от полицията в Ню Йорк, докато Байдън набира средства със знаменитости

Ко-водещият на " The View " Алиса Фара Грифин призна, че някогашният президент Тръмп е схванал какво е " резонирало " със Средна Америка по-добре от президента Байдън, защото двамата претенденти за президент са планувани да участват на доста разнообразни събития в четвъртък в Ню Йорк.

Очаква се Тръмп да участва на събуждането за убития Ню Йорк Полицай Джонатан Дилър, който беше погубен от кариерен нарушител по време на спирка в понеделник.

Междувременно президентът Байдън ще бъде хазаин на блестящо събитие за набиране на средства в Radio Music Hall в четвъртък, на което ще участват някогашните президенти Барак Обама и Бил Клинтън, както и известни персони.

Фара Грифин беше помолена да разяснява " оптиката " зад тези решения по време на присъединяване в CNN в четвъртък сутринта. Политическият коментатор призна, че това би било от изгода за Тръмп за междинния американски гласоподавател.

Ко-водещата на „ Преглед “ Алиса Фара Грифин призна решени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР