Ко-водещият на Давина Маккол забавно заяви, че се нуждае от

...
Ко-водещият на Давина Маккол забавно заяви, че се нуждае от
Коментари Харесай

Колегата на Давина Маккол „трябваше да отиде на лекар“, след като беше „прекалено гушкан“ от нея

Ко-водещият на Давина Маккол занимателно съобщи, че се нуждае от здравна помощ, откакто е бил „ прекомерно гушкан “ от телевизионния любимец.

56-годишният мъж допълваше Heart Breakfast с Джейми Тиакстън, до момента в който Аманда Холдън беше на път да снима Cheaters: Unfinished Business на Netflix. Но когато Давина завърши работата си в сряда, подготвена за завръщането на Аманда в ефира в четвъртък, стана ясно, че Джейми може да е получил прекалено много обич от своя краткотраен съ-водещ.

В програмата за четвъртък, звездата от „ Англия търси гений “ Аманда развълнува 53-годишния Джейми дали в действителност би трябвало да потърси здравна помощ след прощалната прегръдка на Давина, оповестява Express. „ Вярно ли е, че е трябвало да отидеш на доктор, тъй като Давина те е гушкала прекомерно доста? “ попита тя.

Джейми пошегува: „ Вчера ме нападнаха, физически нападнаха. Може да чуеш леко дрезгавия ми глас. Когато се сбогуваше, тя прегърна врата ми и ме прегърна толкоз мощно, че нарани трахеята ми....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР