Ко-домакините на The Big Weekend Show“ в неделя обсъдиха стратега

...
Ко-домакините на The Big Weekend Show“ в неделя обсъдиха стратега
Коментари Харесай

Коментарът на Джеймс Карвил за „проповедническите жени“ отразява как Демократическата партия не подкрепя „мъжествеността“

Ко-домакините на „ The Big Weekend Show “ в неделя разискаха стратега на Демократическата партия Джеймс Неотдавнашните мнения на Карвил, в които той упрекна „ проповедническите дами “ за резултатите от анкетите на Байдън.

Карвил беседва с колумниста на New York Times Морийн Дауд, където осъди културата на бодрост и цензура на Демократическата партия.

„ Подозрението ми е, че има прекалено много проповеднически дами. Не пийте бира. Не гледайте футбол. Не яжте хамбургери. Това не е добре за вас – известието е също женствена ", сподели Карвил. „ Ако слушате демократичните елити – NPR е моето обичано място за това – целият диалог е за това по какъв начин дамите и цветнокожите дами ще решат тези избори. Аз си споделям: „ Е, 48 % от хората, които гласоподават, са мъже. Имате ли нещо срещу, в случай че имат някакво внимание? "

Джеймс Карвил беше сериозен към възрастта на президента Байдън в навечерието на президентските избори през 2024 година (Getty Images)
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР