Ко-домакини на The View се сблъскаха в четвъртък относно това

...
Ко-домакини на The View се сблъскаха в четвъртък относно това
Коментари Харесай

Съ-домакини на `The View` се сблъскаха относно това дали Америка е расистка страна: `Не мога да отхвърля преживяното си`

Ко-домакини на " The View " се сблъскаха в четвъртък по отношение на това дали Америка е расистка страна, защото съ-водещият Съни Хостин счита, че „ забележителна част “ от Съединени американски щати е с предубеждения.

Ко-домакините разискаха появяването на претендента за президент на Републиканската партия Ники Хейли в шоуто " The Breakfast Club " на Charlamagne Tha God. Хейли твърди, че разделянето в тази страна е почнало при администрацията на Обама и сподели по време на медийната изява, че не има вяра, че Америка е расистка страна, а по-скоро, че в Америка има расизъм.

Съдомакин Алиса Фара Грифин сподели, че не има вяра, че по-голямата част от американците са расисти, само че твърди, че в Америка има расизъм.

„ Е, ние не знаем това “, не се съгласи ко-водещият Джой Бехар. Хостин твърди, че шефът на ФБР е споделил, че превъзходството на бялата раса е „ най-голямата опасност за нашата страна през днешния ден “. /p>

„ Това към момента не значи, че това са по-голямата част от хората. Просто н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР