Ко-домакинът на The View“ Съни Хостин е обвинен Кандидатът за

...
Ко-домакинът на The View“ Съни Хостин е обвинен Кандидатът за
Коментари Харесай

Ко-домакините на „The View“ обвиняват Ники Хейли, че е „ейджист“, защитават коментарите на „жена в разцвета на силите“ на Дон Лемън

Ко-домакинът на „ The View “ Съни Хостин е упрекнат Кандидатът за президент на Републиканската партия Ники Хейли, че е „ двуличник “ и „ дъртак “ в четвъртък, до момента в който защитаваше предишното на Дон Лемън, нейните „ първокласни “ мнения.

Хостин, който неведнъж е подлагал на критика Хейли и един път я е обвинил, че е „ хамелеон “, тъй като не е употребила рожденото си име, твърди, че Хейли е загадка и твърди, че не знаят дали ще бъде „ по-лоша от Тръмп “ или не.

„ Другото нещо, за което я намирам за лицемерна, е, че си отиде, тъй като Дон Лемън сподели, че е по-възрастна, че е предходна разцвета на силите си “, сподели тя, базирайки се на мненията на Хейли за родителите й, до момента в който беше в Ню Хемпшир.

„ След това тя стартира да атакува Джо Байдън и Доналд Тръмп за тяхната възраст. Тя е ейджист, само че се наскърбяваше, когато някой говореше за нейната възраст. Лицемер! “ - сподели Хостин.

Съни Хостин се втурна да отбрани някогашния водещ на CNN Дон Лемън в четвъртък и продължи да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР