Ко-домакинът на Fox & Friends Weekend“ Рейчъл Кампос-Дъфи разговаря с

...
Ко-домакинът на Fox & Friends Weekend“ Рейчъл Кампос-Дъфи разговаря с
Коментари Харесай

Жителите на Бронкс, развълнувани от посещението на Тръмп, разочаровани от демократите, които ни „използваха и малтретираха“

Ко-домакинът на „ Fox & Friends Weekend “ Рейчъл Кампос-Дъфи беседва с жителите на Южен Бронкс от визитата на някогашния президент Тръмп в региона, защото нюйоркчани показаха отчаяние от положението на нацията под управлението на президента Байдън.

Докато Кампос-Дъфи обикаляше квартала, жителите описаха Тръмп на " Fox & Friends “ като за „ дребния човек “ и че някогашният президент е посочил огромно почитание към Бронкс с визитата си.

„ Възрастните жители не могат да вървят по улицата. Нашите деца биват убивани. Когато отидете в магазин за хранителни артикули, към този момент даже не можете да си купите нищо “, сподели преподобният Рубен Диас старши, президент на Асоциацията на латиноамериканските духовници в Ню Йорк.

„ Аз съм демократ. През целия си живот съм бил демократ, само че демократите ни използваха и злоупотребяваха с нас, считат, че ни имат. Доналд Тръмп дава ни опция. "

Друг гражданин изясни, че Тръмп демонстрира огромно почитание към Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР