КНСБ подкрепя усилията за присъединяване на България към ERM II,

...
КНСБ подкрепя усилията за присъединяване на България към ERM II,
Коментари Харесай

КНСБ подкрепя усилията за присъединяване на България към ERM II

КНСБ поддържа напъните за присъединение на България към ERM II, се декларира в публикувана от пресцентъра на синдиката позиция.

"Във връзка с напредването на дебатите за влизане на България в механизма за обменните курсове /ERM II/, КНСБ показва още веднъж своята позитивна оценка към този развой. Макар и с известно забавяне, следва страната ни да влезе в така наречен чакалня, която ще я приближи с една стъпка по-напред към дълготрайната цел - присъединението към Еврозоната ", се показва в текста.

Стратегическо е влизането ни в чакалнята за еврозоната, уточни Емил Караниколов

От самостоятелните синдикати възразяват против "опитите за манипулиране посредством прекачване на дебата в друга сфера, която няма нищо общо със значимата национална цел за пълноправно участие в Икономическия и паричен съюз на Европейски Съюз ".

В този смисъл, съгласно конфедерацията, присъединяване на страната в повишението на капитала на която и да е частна банка е вярно в подтекста на нуждата да осъществим критериите за приемане на еврото и, по-конкретно, стихотворец ангажимент към Европейската централна банка. Подобна инвестиция с обществени средства изисква цялостна бистрота и обезпечена успеваемост в средносрочен проект, се акцентира в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР