КНСБ даде знак, че ще подкрепи Йорданка Фандъкова (ГЕРБ) за

...
КНСБ даде знак, че ще подкрепи Йорданка Фандъкова (ГЕРБ) за
Коментари Харесай

КНСБ подкрепи Фандъкова в аванс, Манолова отиде на протест за градинките

КНСБ даде знак, че ще поддържа Йорданка Фандъкова (ГЕРБ) за четвърти мандат като кмет на София, макар че тя не е оповестила публично дали ще се кандидатира. В понеделник президентът на КНСБ Пламен Димитров разгласи, че оценката на КНСБ за мандата на Фандъкова е позитивна. Преди четири години синдикатът и столичният кмет подписаха съглашение за съдействие, а в този момент КНСБ регистрира, че обещаното е било изпълнено.

Засега единствено две от организациите в КНСБ са решили твърдо да поддържат Фандъкова - Синдикатът на българските учители с ръководител Янка Такева и Съюзът на транспортните синдикати в България с ръководител Екатерина Йорданова, която е общински консултант от ГЕРБ в София.

Общата оценка на КНСБ за поддръжка на избрана кандидатура ще бъде дадена през есента, когато се видят всички номинации, сподели Пламен Димитров.

Самата Фандъкова разяснява, че през септември ще разгласи дали ще се кандидатира за нов мандат. Дотогава ще чака оценките на разнообразни организации за свършеното по време на мандата си. Тя акцентира, че в никакъв случай не е давала празни предизборни обещания.

По думите ѝ София остава с най-ниските равнища на безработица в страната- за четири години безработицата от 4.3 на 100 се е свила до 2 на 100. " В обществената сфера сме длъжници на хората, ще работим за повишение на приходите на работещите в тези тежки условия ", даде обещание Фандъкова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР