Книжки, комплекти за рисуване и играчки получиха малките пациенти на

...
Книжки, комплекти за рисуване и играчки получиха малките пациенти на
Коментари Харесай

Посолството на САЩ изненада с подаръци малките пациенти в УМ...

Книжки, комплекти за изобразяване и играчки получиха дребните пациенти на детските клиники на УМБАЛ „ Свети Георги “. Благородния жест идва от посолството на Съединени американски щати в България и е сбъднат в партньорство с Американската комерсиална камара и фирмите „ AbbVie “, CMS, „ Coca-Cola “, „ ContourGlobal “, IQVIA, „ McDonald`s “, PwC, „ Sensata “, „ Woodward “, „ Hilton “ и JDE.

20 комплекта с книжки, принадлежности за дребни художници и играчки бяха предоставени на момчетата и девойките, настанени в Клиниката по детска хирургия. „ Изключително благ жест! Благодарим и от името на нашите пациенти “, сподели началникът на клиниката проф. доктор Пенка Стефанова. Тя изрази вяра, че и в бъдеще ще продължи положителното съдействие с посолството на Съединени американски щати у нас.

Други 85 комплекта с книжки, принадлежности за изобразяване и играчки получиха дребните пациенти на Клиниката по педиатрия. Те са предопределени за деца на възраст над 2 години. Дарението бе предоставено на началника на лечебното звено проф доктор Иван Иванов, който изрече благодарността си към непредвидения жест.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР