Книгата „Руските невидими армии“ с автори Руслан Трад и Кирил

...
Книгата „Руските невидими армии“ с автори Руслан Трад и Кирил
Коментари Харесай

Експерт: Има българи в руските частни армии

Книгата „ Руските невидими армии “ с създатели Руслан Трад и Кирил Аврамов е артикул на близо две години проучвания, диалози с информатори и следене на развиването на тези структури, провокирали боязън, удивление и любознание измежду необятната общност.

Руската военна мощност е безспорна, разяснява за БНР проф. Кирил Аврамов. Частни военни компании се записват отвън рамките на Руската федерация. Използват се за логистични, охранителни действия и специфични интервенции.

" Това, което ги прави добър инструмент за потребление, е, че вие постоянно бихте могли " да приватизирате техните триумфи " тогава, когато те работят в помощ на съветските въоръжени сили - да кажем в Сирия - и да се отречете тогава, когато се получи " късо съединяване " и се провокира или проблем, или скандал, подобен е казусът със Славянския корпус в Сирия, които мигновено вие бихте могли да отречете, че това е частна самодейност, която не е координирана с съветската страна. С други думи - те са идеални за дейности в по този начин наречената Сива зона, Сивата зона сред войната и мира, която е белег на актуалните интернационалните връзки ", разяснява в предаването " Хоризонт до обед " проф. Кирил Аврамов, откривател в CREEES в Университета на Тексас в Остин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР