Книгата "Лукиана", с къси разкази на Десислава Каменова и фотографии

...
Книгата "Лукиана", с къси разкази на Десислава Каменова и фотографии
Коментари Харесай

Адвокат и художник представят съвместна книга в Монтана

Книгата "Лукиана ", с къси разкази на Десислава Каменова и фотографии на Виолета Апостолова-Лети, ще бъде показана в Монтана. Това е първата книга на родената във Видин адвокатка. "Лукиана " е и първият взаимен план на авторката с художничката и фотографка от Монтана, която основава корицата и фотосите в книгата.
"Честно казано, когато тя ми изпрати разкази, мисля, че тя имаше поради да създадем графики. Обаче, когато прочетох разказите, разбрах, че това са едни импресии, свързани с нашето всекидневие, и в действителност тогава взех решение, че тя показва нещата, които аз виждам, с думи и по този начин счетох, че ще съответстват нещата... ", описа Виолета Апостолова - Лети.
В "Лукиана " са поместени единствено черно-бели фотографии, които Лети счита за по-въздействащи.
"Дълго имахме подозрения по какъв начин да наподобява корицата, разнообразни разновидности имаше, и най-после в действителност това, което беше последното, завършекът беше корицата. Така че ѝ благодаря, че ми даде късмет да покажа себе си в тази светлина, като човек който може в книга да се появи. И ще се веселя хората да дойдат и да си поговорим. "
Представянето ще се състои на 14 февруари, от 17 часа, в Регионална библиотека "Гео Милев " в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР