Книга за обичания актьор Кирил Господинов, прочут като Баш Майстора,

...
Книга за обичания актьор Кирил Господинов, прочут като Баш Майстора,
Коментари Харесай

Дъщерята на Кирил Господинов – Баш Майстора, подготвя книга за него

Книга за обичания артист Кирил Господинов, фамозен като Баш Майстора, приготвя неговата щерка. Какво ще можете да прочетете в изданието и по какъв начин бихте могли да помогнете то да се появи на бял свят, споделя Борислав Лазаров.

Поредицата " Баш Майсторът " дебютира през 1973 година. В основната роля на хитреца-строител е Кирил Господинов, който бързо става любим на феновете.

Докато Кирил Господинов снима в Унгария, " Баш Майсторът на екскурзия " научава, че му се е родила щерка. Сега тя желае да събере спомените за татко си в книга благодарение на неговите фенове.

„ Помощ - финансова, помощ - консултантска, по отношение на по какъв начин да го създадем с издаването и желая да основа един подобен артикул, който ще бъде напълно отдаден на въпроси от фенове на баща, които минават през мен във „ Фейсбук”, изясни Веси Господинова.

--> Почитателите на Кирил Господинов споделят спомените си във Facebook групата " Баш Майстора ". 45 години след първата серия от неговите завършения, споменът за обичания артист продължава да е жив.

„ Това е едно от нещата, които съм запомнила от него, и това е една имитация на Станиславски, че " човек, артистът, би трябвало да бъде юрист на своя воин. " Той в никакъв случай не се е отнасял с пренебрежение, с подигравка”, добави дъщерята на артиста.

Ако желаете да помогнете за основаването на книгата, свържете се с Веси Господинова в обществената мрежа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР