Книга по повод 40 – годишнината от създаването на училището

...
Книга по повод 40 – годишнината от създаването на училището
Коментари Харесай

Издава се книга по повод 40-годишнината на Средно училище Гео Милев

 Книга във връзка 40 – годишнината от основаването на учебното заведение подготви  и издаде екипа на Средно  училище " Гео Милев “- Варна.

В нея са завършени две части- " Пътят на израстването и " Ученическо творчество “.

В първата част са намерили място всички значими и значими планове, стратегии и действия в учебното заведение от последните 10 години.  За тях в своите материали описват учителите. Идеята   е освен да се показват обстоятелствата, а  посредством персоналния роман да се усети атмосферата, пулса,  духа на учебното заведение.

Учителите споделят за работата на СУ " Гео Милев “ като новаторско учебно заведение и присъединяване в програмата " Иновации в деяние “, за  СТЕМ образованието и професионалното обучение, за дейността  на клуб " Активно учителство “. Отделено е място на националните стратегии и планове, на интернационалното съдействие и работата по стратегия " Еразъм+ “. Ученическото самоуправление, работата с родителите и  Училищното настоятелство също са показани в книгата. В  нея свои прочувствени оценки и отзиви са споделили и  възпитаници. В книгата  е включен доста илюстративен и снимков материал.

Във  втората част са публикувани  произведения на ученици- рисунки, стихове, есета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР