КНДР проведе военен парад в четвъртък вечерта в столицата Пхенян,

...
КНДР проведе военен парад в четвъртък вечерта в столицата Пхенян,
Коментари Харесай

КНДР проведе военен парад, показа балистична ракета с подводно базиране

КНДР организира боен церемониал в четвъртък вечерта в столицата Пхенян , с цел да означи неотдавна състоялия се партиен конгрес. Тоталитарната страна сподели балистична ракета с подводно базиране , оповестява държавната медия KCNA, представена от " Йонхап ".
 Партийният конгрес разкри натиска върху КНДР
Партийният конгрес разкри натиска върху КНДР

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун неведнъж се извини за позволените неточности

Парадът се състоя на площад " Ким Ир Сен " след 8-дневния Конгрес на ръководещата Корейска работническа партия , на който водачът Ким Чен-ун даде обещание да укрепи нуклеарния боеприпас на страната.
 Снимка 513897
Източник:

Северна Корея наподобява се пробва да качи мизата преди встъпването в служба на Джо Байдън като новия президент на Съединени американски щати на фона на неяснотата каква политическа посока американците ще поемат на замразените нуклеарни договаряния.
 В Пентагона не знаят дали КНДР приготвя тестване на междуконтинентална ракета
В Пентагона не знаят дали КНДР приготвя тестване на междуконтинентална ракета

Няма да се изненадам, в случай че по-късно се окаже фасада от желания

Бронирани машини поведоха парада, последвани от най-новите тактически ракети, разясни организация KCNA. Изтребители прелетяха във групировка и бе изписано " 8 " в небето за отбелязване на VIII-ия Конгрес на Корейската работническа партия.
 Снимка 513906
Източник:

Колона от прототипни танкове мина по площада, което бе последвано от ултрамодерни тактически ракети, отбелязва севернокорейската организация и добави, че това е било последвано от прекосяването на ултрамодерна самоходна артилерия , която сподели мощта на артилерийските сили на КНДР.
 КНДР посрещна Нова година с концерт и заря макар рестриктивните мерки поради COVID-19
КНДР посрещна Нова година с концерт и заря макар рестриктивните мерки поради COVID-19

Артисти и музиканти пееха и танцуваха на сцена

На парада се появи " най-мощното оръжие в света " - балистична ракета, основана на подводница, която " величествено показва силата на революционните въоръжени сили ", добави медията.

KCNA похвали военната мощност на КНДР и подчертава, че е " нуклеарна страна ".
 Снимка 513900
Източник:

Учените в областта на защитата и високотехнологичните оръжия потвърдиха военната ни мощност като " страна с нуклеарни оръжия и с най-силната отбранителна мощност в света ", продължи хвалебствията севернокорейската медия.
 КНДР получи хранителни артикули за 10 млн. $ от 6 страни
КНДР получи хранителни артикули за 10 млн. $ от 6 страни

България също е измежду помогналите

Не е ясно дали КНДР сподели междуконтиненталните си балистични ракети . Подробностите към балистичната ракета с подводно базиране са нищожни, само че оповестените от медията фотоси подсказват, че може да е от нов клас.
 Снимка 513907
Източник:

Ким Чен-ун участва на парада, само че наподобява водачът не е изнесъл тирада.

Всички делегати " избухнаха в бурни овации " и бяха изпълнени с " напрегнат възторг ", когато Ким се появи на парада за фотосесия, осведоми KCNA.
 Осем страни ужасени от зверствата в КНДР
Осем страни ужасени от зверствата в КНДР

Ситуацията с човешките права в КНДР е ужасяваща

Ким театралничи за фотография с делегатите и съобщи пред тях, че могат да преодолеят всички провокации и спънки , с цел да настъпят напред в революционния дух на Пектусан, духа на самоподдържане.

След военния церемониал бе проведена заря.
 Снимка 513898
Източник:

Преди парада се организира необичаен конгрес, който продължи повече от седмица до вторник . По време на конгреса Ким разкри новата петилетка за икономическо развиване.

Експерти разясняват, че показаната балистична ракета с подводно базиране и други оръжия на военния церемониал преди встъпването в служба на Байдън има за цел да изпрати обръщение на Съединени американски щати, че КНДР не се нуждае от балистична ракета с подводно базиране . Не е за Юга, а за Съединени американски щати. И в този подтекст изпраща обръщение за оказване на напън върху Съединени американски щати преди встъпването в служба на администрацията на Байдън. Но Северна Корея не изпраща обръщение на Съединени американски щати, с цел да предизвести, че ще предприеме дейности. Послание за принуждаване на новата администрация да уточни Северна Корея като приоритет в политиките си и да отдръпна враждебната си политика към КНДР.

За първи път тоталитарната страна организира боен церемониал, с цел да отпразнува партиен конгрес.
 Снимка 513904
Източник:

През октомври Северна Корея . По време на парада сподели нови междуконтинентални балистични ракети и балистична ракета с подводно базиране. Ким Че-ун изнесе тирада.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР