КНДР е изстреляла неидентифицирана ракета към Японско море, съобщи информационната

...
КНДР е изстреляла неидентифицирана ракета към Японско море, съобщи информационната
Коментари Харесай

Северна Корея пак изстреля ракета в посока Япония

КНДР е изстреляла неидентифицирана ракета към Японско море, заяви осведомителната организация Ryonhap, като се базира на Обединения комитет на началник-щабовете на Южна Корея.

" Обединеният комитет на началник-щабовете на Южна Корея заяви за изстрелването ", съобщи организацията, представена от БГНЕС.
Северна Корея е тествала нова хиперзвукова ракета
Последното оръжейно тестване на Северна Корея е било с нова хиперзвукова ракета. Това оповестиха държавните медии, като обявиха, че втор...
Прочети повече
Предполага се, че изстреляна от КНДР балистична ракета е паднала в Японско море отвън изключителната икономическа зона на Япония, заяви организация Kyodo, като се базира на държавни източници.

Бреговата защита на страната е предизвестила риболовните кораби в региона да бъдат деликатни и да не се доближават до останките, в случай че бъдат открити.

На конференция Хирокадзу Мацуно, общоприет секретар на кабинета съобщи, че сега Япония продължава да проучва информацията за изстрелването. По думите му не са регистрирани нанесени вреди по японски риболовни кораби.

Пентагонът съобщи, че Съединени американски щати желаят да обсъдят противоречиви въпроси със Северна Корея.
Японска организация: Северна Корея с нов тест на балистична ракета
КНДР евентуално е изстреляла нова балистична ракета към Японско море, заяви японската брегова защита. Информационната организация Yonhap от...
Прочети повече
Това е четвъртото изстрелване на ракета от Пхенян за тази година. Предишните се организираха на 5, 11 и 14 януари. В първите два случая Северна Корея съобщи, че сполучливо е тествала хиперзвукови ракети. На 14 януари от железопътен ракетен комплекс са изстреляни две балистични ракети с дребен обхват на деяние.

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР