Кметството на Нешвил призова юридическия екип на града в понеделник

...
Кметството на Нешвил призова юридическия екип на града в понеделник
Коментари Харесай

Възможно изтичане на писания на стрелеца в Нешвил преди разследването на стрелбата в Covenant School

Кметството на Нешвил прикани юридическия екип на града в понеделник да проверява вероятното неразрешено издание на писанията на Одри Хейл, стрелецът, който безсистемно откри огън през март в Covenant School. Стрелецът уби три деца и трима възрастни, преди да бъде смъртоносно прострелян от полицията.

Кметът Фреди О'Конъл направи изказване малко откакто консервативният радиоводещ Стивън Краудър пусна това, което сподели, че са три изображения на писанията на стрелеца от ден на буйството.

„ Дълбоко съм угрижен за сигурността, сигурността и благополучието на фамилиите на Ковенънт и всички поданици на Нашвил, които скърбят “, сподели О'Конъл.

сподели в понеделник изображенията не са „ MNPD фотоси от мястото на престъплението " и че работи с правния отдел на Нешвил в следствието.

Междувременно Бюрото за следствие на Тенеси отхвърли да удостовери удостоверяването.

Властите не са разкрили никакви дневници или трудове на стрелеца, събрани след стрелбата на 27 март в Covenant School, частно учебно заведение в Нешвил. Стрелецът е оставил след себе си минимум 20 дневника, предсмъртно писмо и записки, съгласно правосъдните документи.

MNPD в началото сподели, че ще разгласява документите, само че едвам откакто публично завърши следствието - което можеше да отнеме месеца. В отговор групите, търсещи документите, заведоха дело с аргумента, че защото обвиненият е мъртъв, записите би трябвало да бъдат неотложно оповестени.

След това полицията обърна курса, като сподели, че поради делото ще изчака напътствията на съд дали да разгласява писанията на стрелеца.

Това дело продължава.

Трите деца, които бяха убити при стрелбата, бяха Евелин Дикхаус, Хали Скругс и Уилям Кини. Тримата възрастни бяха Катрин Кунс, 60-годишна, началник на училището; настойник Майк Хил, 61 г.; и 61-годишната учителка по заменяне Синтия Пийк.

Уоли Диц, юридически шеф на Нешвил, удостовери в изказване в понеделник, че стартира следствието, само че сподели, че не може незабавно да удостовери, нито да отхвърли достоверността на документи заради лимитираната информация към „ вероятното приключване “.

Асошиейтед прес също не удостовери достоверността на документите, оповестени в понеделник. AP е една от няколкото групи, които са поискали писанията, само че не вземат участие в правосъдния развой за приемането им.

Адвокатите, представляващи фамилии от Covenant School, неведнъж са казвали, че не са виждали писанията на стрелеца.

Брент Ледърууд, чиито три деца посещават Covenant School, провокира Краудър и всеки, който би разширил изображенията онлайн, „ просто да бъде човек най-малко един път “ и да спре да търси кликвания или създаване на платформа. Говорейки с кореспонденти, Leatherwood сподели, че писанията имат способността да въодушевяват нови офанзиви.

" Колко хора би трябвало да бъдат убити по неправилен метод, с цел да можете да получите щраквания? " сподели той.

Leatherwood сподели, че е получил телефонни позвънявания от родители, смутени и обезпокоени даже да гледа онлайн изображенията: „ Щетите, нанесени през днешния ден, към този момент са обилни и се опасявам, че занапред ще нарастват. “

През май арбитър от канцлерския съд постанови, че група от повече от 100 фамилии от Ковенънт може да се намеси в тази ситуация. Семействата споделят, че не желаят полицейските записи да бъдат оповестени обществено, като настояват, че записите единствено ще причинят повече болежка и вероятно ще провокират искра за имитатори.

Апелативен съд в този момент преценя дали този арбитър е работил в границите на закона.

Полицията сподели, че стрелецът е възнамерявал клането от месеци. Стрелецът е изстрелял 152 патрона по време на офанзивата, преди да бъде погубен от полицията. Стрелецът е бил под лекарски грижи за неразкрито " прочувствено разстройство ", сподели полицията. Властите обаче не са разкрили връзка сред тази грижа и стрелбата.

Отказът на управляващите да разгласяват писанията на стрелеца подхранва спекулации и теории на конспирацията за това какво биха могли да разкрият за претекстовете или въздействията на стрелеца. < /p>

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР