Кметството на Неапол опита да успокои президента на Наполи Аурелио

...
Кметството на Неапол опита да успокои президента на Наполи Аурелио
Коментари Харесай

Де Лаурентис: Стадионът ни прилича на тоалетна от 8 години

Кметството на Неапол опита да успокои президента на Наполи Аурелио Де Лаурентис, заявявайки несъмнено, че стадион “Сан Паоло” ще бъде подготвен за първата домакинска среща на отбора на 25 август. Тогава “адзурите” ще одобряват Милан, а положението на терена обезпокои президента на партенопеите, който бе повече сърдит след визитата си на оборудването.

След изказването на управителните обстоятелства в Неапол, Де Лаурентис насочи нова офанзива към общината, определяйки стадион “Сан Паоло” на тоалетна: “Свикнал съм с лъжите на Аурикио (шеф на кабинета в Неапол). Преди година беше споделил, че има 25 млн. евро за реставрирането на стадиона, познавайки финансовото положение на общината. Накрая Аурикио ще ни съобщи стадиона, само че в какво положение? Трябва да ми изясни, тъй като от 8 години “Сан Паоло” е като тоалетна ".
#DeLaurentiis: 'Amo il #Napoli: ho quintuplicato il budget stipendi, chiuderò in rosso. #SanPaolo? È un cesso! Sul #Bari...' https://t.co/sfAt6ZirRh pic.twitter.com/cpQPugl47G
— calciomercato.com (@cmdotcom) 4 август 2018 година Проблемът със стадион " Сан Паоло " в Неапол е много сериозен, защото оборудването е в много окаяно положение и по него не са осъществявани освежителни действия. Собственикът на " адзурите " е подготвен да построи нов стадион наоколо до настоящия дом на Наполи, който да бъде със доста по-малък потенциал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР