Кметският наместник на с. Клисура Камелия Димитрова даде подробности за

...
Кметският наместник на с. Клисура Камелия Димитрова даде подробности за
Коментари Харесай

Кметският наместник на Клисура с подробности за незаконното гробище и задържания

Кметският наместник на с. Клисура Камелия Димитрова даде детайлности за откритото от органите на реда незаконно гробище и за арестувания по случая.

„ Живея тук от 20 години. Познавам съвсем всички възрастни, млади, нови, които идват. Кметски наместник съм от над 4 години. Ситуацията е доста неприятна, тъй като не зависи от нещо друго, а от човешка алчна позиция. Не познавам този Жоро персонално. Виждала съм и знам, че се занимава с компания, чиято активност е обвързвана с погребални действия “, разяснява тя пред медиите.

" Периодично имам отговорности по задушници и обикалям гробищния парк – да ревизира дали е окосено, дали е почистено от компании, които общината наема. Досега не бях забелязвала нищо. В събота е имало заравяне. Отчето, с което разговарях споделя: „ На мен активността ми е да си седнал съм и да си виждам хората, опечалените “ и извършва отговорностите си. Гробарите, като са копали са споделили: „ Отче, тук откъм гърба към гората, като вадихме земя от остарял гроб, ни се видя, че има кости “. Той тогава ми алармира. Имаше и други погребални компании, само че той си призна. Бях очевидец на неща, които не са доста приятни, изключително за жена. Държаха ме 9 часа на гробището “, уточни Димитрова.

Тя добави, че Жоро е гражданин на с. Иваняне. „ Чух, че това са хора без наследници. На него са му давали пари да ги погребва. Ясно е, че това е правено престъпно “, разяснява кметският наместник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР