Кметската надпревара за София никога не е била толкова ожесточена

...
Кметската надпревара за София никога не е била толкова ожесточена
Коментари Харесай

Сова влиза в битката за кмет на София

Кметската конкуренция за София в никакъв случай не е била толкоз яростна и даже сова влезе в борбата за стола на Московска 33. Не, това не е печатна неточност. Става дума за совата Софѝя, която е част от акцията на самостоятелния.

Симпатичната птица се появи в един от предизборните му клипове като воин, който обича да поучава, да опонира, да спори, да се майтапи и да вижда проблемите на столицата от птичи взор.

Защо сова – тъй като совата е знак на мъдростта и точно това, съгласно екипа на Ангелов, е нещото, което липсва в ръководството на столичните кметове до момента.  Освен това, анимационната птица е много по-симпатична от огромна част от кметските съветници до този миг.  

кандидат-кметът и Софѝя разясняват въпросите за презастрояването, градския отпадък, корупцията, тапите, безконечните поправки, а совата съумява и да се пошегува с Ангелов по отношение на образованието му с въпроса – „ А в Харвард учил ли си, като си толкоз академик “.

Мъдрата птица има и някои по-радикални оферти за справяне със тапите, като да вземем за пример това в града да се оставят единствено алените коли. Разбира се, тази концепция не залегнала в програмата на Асен Ангелов, само че обещанието е за в действителност смели и радикални решения за наболелите проблеми на столицата.

На финала претендент кметът показва готовността си да даде 4 от най-хубавите си и дейни години, с цел да направи града, в който самият той е израснал и в който в този момент пораства дребната му дъщеричка, едно по-добро място за живеене.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР