Кметовете на Сандански Кирил Котев и на Банско Георги Икономов

...
Кметовете на Сандански Кирил Котев и на Банско Георги Икономов
Коментари Харесай

Етичната комисия на ГЕРБ щяла първо да проверява кметовете на Сандански и Банско

Кметовете на Сандански Кирил Котев и на Банско Георги Икономов ще са първите проверявани от новата етична комисия на ГЕРБ. Това твърди в. " 24 часа ", откакто през вчерашния ден (8 юли) ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева сподели, че към този момент има сигнали, които ще се гледат, само че не даде конкретика.
Котев самичък е изискал инспекцията, като още след конференцията на ГЕРБ в неделя е приказвал с Бойко Борисов, с цел да му се оплаче от кавги, които се заформяли преднамерено преди локалните избори. Той бил неудовлетворен от изявления в медии, че непозволено употребява минерална вода за хотела на семейството си " Перун ". Това щял да бъде и първият сигнал, който Етичната комисия на ГЕРБ ще гледа - както от позиция дали е законно, по този начин и дали е морално.
Кметът на Банско Георги Икономов пък ще бъде проверяван дали не си е построил къща за посетители в управлявания от него курортен град. Той населява триетажната къща от 2018 година. Самият Икономов твърди, че не знае нищо за готвената инспекция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР