Кметовете на населени места искат да имат достъп до полицейската

...
Кметовете на населени места искат да имат достъп до полицейската
Коментари Харесай

Валентин Радев: Кметовете искат да имат достъп до полицейската услуга по всяко време

Кметовете на обитаеми места желаят да имат достъп до полицейската услуга когато и да е. Това съобщи в Плевен министърът на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила след срещата си с кметовете от област Плевен в постройката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Кметовете желаят да имат дежурен служител на реда, в случай че може да се върне полицейското дежурство по места, разясни Радев. Всички кметове желаят служители на реда - не е неприятна процедура да има и охранители, само че е доста значимо да се реализира салдото - дано да е ясно, охранителите единствено ще оказват помощ, а полицията ще си прави работата, бе безапелационен Радев.

Министърът, дружно с основния секретар на Министерство на вътрешните работи, през днешния ден участваха и на годишния разбор на активността на ОД на Министерство на вътрешните работи. Според Радев "дирекцията в Плевен се развива доста добре, трендът е нагоре, непрекъснато се покачва разкриваемостта на закононарушенията ".

На журналистически въпрос "за дупките по пътищата и служителите на реда " вътрешният министър отговори: "Разбира се, че до всяка дупка няма да има служител на реда ". По думите му там, където полицията вижда, че има проблематични места по пътищата, в това число и по настилката, ще алармира на ргионалното министерство.

Попитан за успеваемостта от видео наблюдението министърът разясни, че и до момента с наличната техника са успявали да записват нарушаванията по пътищата. Въпросът е в събираемостта на санкциите, там сме по-слаби, призна Валентин Радев. Той разясни, че ще работят по този начин, че хората да знаят, че рано или късно ще си платят санкцията. Министърът съобщи, че е значимо какво се прави с информацията от камерите и добави, че ще платят за програмен продукт, който ще направи по-ефективна работата за обработка и разбор на информацията от камерите.

В днешните срещи участваха регионалният шеф на Плевен Мирослав Петров, представители на съда и прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР