Кметове на партията ще участват в листите на предстоящите извънредни

...
Кметове на партията ще участват в листите на предстоящите извънредни
Коментари Харесай

Борисов: Кметове на партията ще участват в листите на предстоящите избори

Кметове на партията ще вземат участие в листите на идните изключителни парламентарни избори, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с актива на партията и симпатизанти на Боровец, която беше предавана във Facebook. 

" За първи път сложихме и кметовете в листите. Не, че ще стават депутати, само че имаше фрапантна разлика сред локалните и парламентарните избори в представянето на партиите. Защо сложихме кметовете? Не единствено поради положителното им показване. Местната власт, с всичките задължения, които имаме към нея, директно зависи от централната власт ", изясни Бойко Борисов. 

Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди преди дни имената на водачите и състава на листите с претендентите за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за предварителните парламентарни избори на 27 октомври. В Бургас и Стара Загора ГЕРБ залага на кметове на партията Димитър Николов и Живко Тодоров. Кметът на Смолян Николай Мелемов също ще поведе листата с претенденти за народни представители в 22-ри МИР Смолян. Кметът на София (2009 година - 2023 г.) Йорданка Фандъкова на тези избори застава отпред на листата на ГЕРБ в 24-ти МИР София.

ГЕРБ желае, може и ще ръководи добре в името на хората, съобщи още Бойко Борисов на срещата в Боровец през днешния ден. В две неща сме потвърдени най-силни – сигурността и образованието, акцентира той. 

Новините стартират и свършват с Пеевски. Нашите ще стартират с обучение, сигурност, саниране, инфраструктура. Това е нашата цел. Зависим може да бъде единствено този, който е слаб. Когато сме първи, не може да бъдем подвластни, сподели още Борисов. 

По думите на водача на ГЕРБ в предходните държавни управления с него като министър председател страната се е справяла добре с мигрантския напън. Балканския път беше затворен от нашето държавно управление. На мен не ми връщаха мигранти. България е разграден двор през последните четири години, уточни той. 

Нашите акценти са обучение, сигурност, саниране, инфраструктурни планове, акцентира още той. Да запретнем ръкави и да си върнем това, което развалихме през последните четири години, сподели Бойко Борисов. 

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и  за да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР