Кметове и председатели на общински съвети от БСП в област

...
Кметове и председатели на общински съвети от БСП в област
Коментари Харесай

Бунт в БСП от Търновско срещу Явор Божанков

Кметове и ръководители на общински препоръки от Българска социалистическа партия в област Велико Търново бойкотират Областния съвет на партията и отхвърлят да вземат участие в подреждането на кандидат-депутатската листа с лидер юристът Явор Божанков, представител на гражданската квота.

Членовете на Областния съвет на Българска социалистическа партия от Свищов, Полски Тръмбеш, Златарица, Елена, Сухиндол, Павликени и част от Велико Търново не одобряват решението на управлението на партията лидерът на листата в района, където е учредено социалистическото придвижване у нас, да е от гражданската квота. Те излязоха с позиция, в която се показва, че няма да вземат участие в подреждането на листата.

Позицията излиза след отхвърли на международната шампионка по пукотевица Весела Лечева да взе участие в изборите, откакто за повторно тази година беше подценена пред Явор Божанков да е лидер на листата във Велико Търново.

В позицията представителите на регионалното управление на Българска социалистическа партия от 7 от 10-е общини в района декларират:

„ Областният съвет на Българска социалистическа партия Велико Търново няма да бъде гуменият щемпел, който ще подпише нездравословните за партията ни решения на националното управление “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР