Кметицата Йорданка Фандъкова да отмени вдигането на данъци за колите.

...
Кметицата Йорданка Фандъкова да отмени вдигането на данъци за колите.
Коментари Харесай

Сидеров към Фандъкова: Не слагай данък върху колите

Кметицата Йорданка Фандъкова да анулира повдигането на налози за колите. Иначе ще бъдат осъдени половин милион софиянци. Това съобщи общинският консултант от АTAKA Волен Сидеров по време на съвещанието на Комисията по запазване на околната среда, земеделие и гори в Столична община.

Националистът попита какво в действителност постанова скока на таксите за коли.

„ Признахте, че нямате данни какъв брой са електрическите коли в София, макар вашата връзка с КАТ. Не чухме да имате данни какъв брой са и колите с газови уредби, които не замърсяват. Защо ги наказвате?”, уточни Сидеров. В допълнение той сподели, че повдигането на налога няма да докара до по-чист въздух, а до обществено неодобрение.

Лидерът на АТАКА е изрично против въвеждането на сходна мярка и ще гласоподава „ Против” това решение на Фандъкова.

Той счита за неуместно предлагането възможните събрани пари от по-високите налози да отидат за ремонт на тротоари.

„ Извинявайте, средствата за оправянето на тротоарите не са ли планувани? Нима разчитате на повдигането на налозите за избрани коли? Ами в случай че всички софиянци в този момент карат коли над Евро 4 и не може да съберете пари, ще останат неоправени тротоарите ли? Няма логичност във вашето искане да бъдат увеличени данъците”, безапелационен беше общинският консултант.

По думите му предлагането е голословно и антисоциално.

В умозаключение Сидеров прикани противоречивото предложение да бъде оттеглено и да не стига до зала, а вносителят да признае, че е сбъркал.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР