Кметицата на столичния район Младост Десислава Иванчева е задържана за

...
Кметицата на столичния район Младост Десислава Иванчева е задържана за
Коментари Харесай

Задържаха кмета на район Младост, вероятно заради подкуп

Кметицата на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева е арестувана за приемане на рушвет. Арестът е осъществен на бул. " Васил Левски " в центъра на София във вторник, 17 април, заяви Нова телевизия.
Според неофициална информация Иванчева била хваната със сумата от 70 000 евро. Това била единствено първата вноска от поискани от кметицата 250 000 евро за издаване на позволение за градеж.
Репортер на Actualno.com видя, че към 13:45 ч. пред Министерството на младежта и спорта е имало минимум четири полицейски коли. На място имаше и кола за спешна помощ, която малко по-късно е тръгнала в посока кино " Одеон ".
Припомняме, че на следващия ден, 18 април от 10:00 часа в Българска телеграфна агенция беше планувана конференция, на която Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова трябваше да дискутират последните промени в Закона за устройството и застрояването на Столична община (ЗУЗСО). Иванчева и Петрова от дълго време пазят тезата, че с новия закон междублоковите градинки и зелени пространства ще могат да се застрояват по-лесно - поради благословията на Столичен общински съвет.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР